8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kapkaççılar dolmuşcuyu yaraladı

Bursa'da motosikletle çarparak kolunu kırdıkları dolmuş şoförünün çantasını çalan zanlılar kısa sürede yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Santral-Garaj-Heykel hattında dolmuş şoförlüğü yapan Hüseyin Uysal (60), dün gece hasılatı patronuna teslim ettikten sonra Atatürk Caddesi Heykel önüne geldi. Uysal, valilikteki çevik kuvvet önünden karşıdan karşıya geçerken motosikletli 2 kişinin çarpması sonucu yere düştü. 

Çarpmanın etkisiyle motosikleti kullanan şahıs da yere düştü. Daha sonra motosikleti kullanan Vedat K. (26) ve arkasında oturan Semih T. (27), Uysal'ın çantasını alarak kaçmaya başladı. 

Olayı gören çevik kuvvet ekipleri peşine düştükleri zanlıları kısa sürede yakaladı. Kolu kırılan Uysal, olay yerine gelen ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kapkaç mağduru 3 çocuk babası Hüseyin Uysal, "Akşam hasılatları patrona verdim. Çantanın içinde sadece kendi paralarım vardı. Heykel'de yolun karşısına geçmeye çalışırken 2 kişi motosikletle bana çarptı. Yere düştükten sonra kolum kırıldı. Olayı gören çevik kuvvet ekipleri şahısların peşine düşerek zanlıları yaladı. Bu şahıslar muhtemelen beni daha önceden takip edip, çantada hasılatların olduğunu düşünmüşler" dedi. Zanlıların, olayın bir kaza olduğunu söyledikleri öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 16:03:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?