8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kaptanlar iddialı: BJK'yi yeneceğiz!

Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Bursaspor'un kaptanları mutlak galibiyet için hazırlandıklarını söyledi.

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde basın açıklaması yapan Bursaspor'un kaptanlarından Ömer Erdoğan, beklentilerin farkında olduklarını ifade ederek, "Hazırlaklarımızı ona göre yaptık. Uzun zamandan sonra tam kadro oynayacağız. Sakat arkadaşlarımız iyileşti. Taraftarımızın ve kendi beklentilerimizin farkındayız. Ona göre mücadele edeceğiz. Güzel bir skorla maçtan ayrılmayı düşünüyoruz. Geçen yıl biraz gerginlik vardı. İstediğimiz futbolu sahaya yansıtamamıştık. Yeni gelen arkadaşlar var. Bu heyecanı ilk defa yaşayacaklar. Onlar da bu atmosferi görünce farklı duygulara kapılacaklar. Bu bize artı olarak yansıyacak. Ekstra motivasyonla mücadele edersek istediğimiz neticeyi alırız" dedi.

Yeşil-beyazlı takımın tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek ise bu karşılaşmanın kendisi için zor bir maç olduğunu ifade ederek, "Ben Bursaspor'a yeni geldim. Daha imza atarken bana Beşiktaş maçının öneminden bahsetmişlerdi. Gördüğüm kadarıyla gerçekten önemli bir maç. Bursa için önemli bir maç. Kendi sahamızda oynuyoruz. Taraftarların önünde olması avantaj. İyi mücade edersek Türkiye'de yenemeyeceğimiz takım yok" diye konuştu. 3-4 hafta mücadele etmemelerinin bedelinin ne olduğunu gördüklerini kaydeden Şimşek, sözlerini şöyle sürdürdü

"Beşiktaş maçında yapabileceğimiz her şeyi yapmak zorundayız. Eğer Bursa halkını ve kendimizi sevindirmek istiyorsak sahada varımızı yoğumuzu koyup 3 puanı almalıyız. Buna hazırız. 3 puanla ayrılıp maçtan sonra seyircimizle doya doya eğlenmek istiyoruz. Taraftarların biletlere ve bize gösterdiği ilgi arttı. Bu bize motivasyon oldu. Ancak bizi tek üzen Bekir arkadaşımızın babasının vefatıdır. Gerçekten çok üzücü bir olay. Yaptığımız iş, çok zor bir meslek. Babasını kaybetti ama 2 gün sonra idmana gelmek zorunda kaldı. Bir nebze de Bekir için oynayacağız. Beraberlik demiyorum, sadece bu maçı alırız diyorum"

Öte yandan, Yeşil-beyazlı takım Beşiktaş maçının hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 21:33:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?