8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Karakucak Güreşleri nefes kesti

Bursa Dadaşlar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 6. Geleneksel Karakucak Güreşleri'nde, minik güreşçiler kıyasıya mücadele etti. 

Bursa Dadaşlar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin tarafından Veledrom Dış Saha'da düzenlenen 6. Geleneksel Karakucak Güreşleri ve Şenlikleri büyük coşkuyla kutlandı. 

Asuman Saka'nın şiir dinletisiyle başlayan şenliklerde, derneğin erkek ve kız bar ekibi kısa bir gösteri yaptı. Yerel sanatçı Selami Durmuş, Aysun Gültekin ve Fushana Fuat'ın da sahne aldığı şenliğe katılan Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, kısa bir konuşma yaptı. Dernek Başkanı Mikail Kaya, desteklerinden ötürü Başkan Altepe'ye plaket verdi. Daha sonra çim sahaya çıkan minik ve genç güreşçiler, kıyasıya mücadele etti. Kazanan güreşçiler büyük sevinç yaşarken, kaybedenler üzüntü yaşadı. 

Şenliğe, AK Parti Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Ali Kul, İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, İl Başkanı Sedat Yalçın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

.
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2008 Pazartesi 10:43:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?