8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kargoyla kaçak içki ticareti

İstanbul'dan içinde porselen var deyip kargoyla Bursa'ya gönderilen şüpheli paketlerden 100 şişe kaçak yılbaşı viskisi çıktı.

Yılbaşı öncesi kaçak içki satanlara göz açtırmayan polis, tekrar paketledikleri kolileri almaya gelen 2 kişiyi nefes kesen operasyonla yakaladı.

İstanbul'dan porselen denilerek kargoya verilen paketin Bursa'daki Gazcılar Şubesi'nde kırılması üzerine, etrafa yayılan kokudan rahatsız olan görevliler, durumu polise bildirdi. Yapılan şüpheli paket ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, dikkatlice açtıkları paketin içerisindeki viskilerle karşılaşınca şoke oldu.

Islanarak tahrip olan kolileri yenileyen polis, alıcıların gelmesi için kargo önünde beklemeye koyuldu. Hiçbir şeyden habersiz paketini almaya gelen 2 şüpheli, polisin nefesleri kesen operasyonuyla gözaltına alındı. Bu arada ele geçirilen viskiler, halk sağlığını tehdit edip etmediği konusunun tespit edilmesi için incelemeye gönderildi.

Yılbaşı öncesi daha da artan kaçak alkollü içki satışlarıyla ilgili halkın can güvenliği için çalışmalarını aralıksız sürdüren polis, yılbaşı kutlamalarının zehir olmaması için vatandaşları, tüketecekleri alkolü, ruhsatlı yerlerden almaları konusunda uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 11:32:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?