7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Katili pantalonundaki saç ele verdi

Bursa'da boğazından bıçaklanarak öldürülen yaşlı kadının katil zanlısı akrabası çıktı. Sır dolu cinayet, şüphelinin pantolonunun üzerinde bulunan saç teli sayesinde aydınlatıldı.

Edinilen bilgiye göre Mustafakemlapaşa ilçesine bağlı Karaoğlan köyünde, 78 yaşındaki Sabiha Kılıç 3 gün önce boğazının 5 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, yaşlı kadının cesedinin üzerindeki kan izleri silinerek başka bir odaya taşındığını belirledi.

Olay günü yaşlı kadını ilçedeki hastaneye tedavi için götürdüğü iddia edilen akrabası Ş.A. (50) ile oğlu M.A. (24) da şüphe üzerine gözaltına alındı. Ailesinin yanında en fazla 3-5 YTL'si olduğunu söylediği ancak üzerinden 110 YTL para çıkan M.A. üzerindeki şüpheler daha da arttı.

Şüpheli gencin evinde yapılan aramalarda, cinayette kullanıldığı düşünülen bir bıçak ele geçirildi. Zanlı M.A.'nın pantolonunun üzerinde bulunan saç telinin ise Sabiha Kılıç'a ait olduğu tespit edildi. Kanlı cinayet ile ilgili gözaltına alınan 2 kişiden M.A. sevk edilği adli makamlarca tutuklanırken, Ş.A. ise serbest bırakıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 16:08:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?