8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kavaklı köyüne süt tankı

Bursa İl Özel İdare tarafından Yenişehir'in Kavaklı köyüne verilen 5 tonluk süt tankı AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik’in de katıldığı bir törenle hizmete girdi.

Törene katılmak için köye gelen Milletvekili Canan Candemir Çelike köylü kadınlar büyük alaka gösterdi. Törende konuşan Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, "Kavaklı köyümüzde gençlerin enerjisi ile yaşlıların tecrübesi birleşerek muhteşem bir kooperatifçilik örneği sergilenmiştir. Bu kooperatif böyle çalıştığı süre içinde her şey olur" dedi.

Milletvekili Çelik de konuşmasında, “Bu seçimde de desteklerinizi ve dualarınızı bekliyoruz. Türkiye’nin AK Parti’ye ihtiyacı var. Bizleri destekleyin. Sizlerin gözlerinizdeki enerjiyi görünce bizler daha çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. İnşallah seçimler sonrasında köylerimizde daha değişik hizmetlerle sizlerin karşınıza çıkacağız" dedi.

Konuşmaların ardından 5 tonluk süt soğutma tankı hizmete sokuldu. İl Özel İdare tarafından Kavaklı'ya verilen süt soğutma tankı ile birlikte Yenişehir’de toplam 17 adet tank oldu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 18:41:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?