7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kayda giderken hayatını kaybetti

Isparta Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'ne kaydını yaptırmak için babası ve kardeşiyle yola çıkan 19 yaşındaki Alper Fatih Okumuş, Kütahya çıkısında geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, İnegöl Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi Müdürü Avni Okumuş, 16 F 2600 plakalı otomobiliyle Isparta Üniversitesi Tekstil Mühendisliğini kazanan oğlu Alper Fatih Okumuş'un (19) kaydını yaptırmak için küçük oğlu Emre Okumuş'u (16) da alarak birlikte yola çıktı. Altıntaş beldesi mevkiinde mıcıra kapılan araç takla attı. Kazada, Alper Fatih Okumuş olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Avni Okumuş kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, küçük oğlu Emre Okumuş ise ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen Acil Servis ambulansıyla Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Emre Okumuş, yoğun bakıma alınırken, Avni Okumuş ise bir müddet müşahede altında tutulduktan sonra taburcu edildi. 

Kazayı duyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Şube Müdürü Özer Yılmaz ve Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Adem Tayyar ile birlikte Kütahya'ya gitti. Acı haberi öğrenen Avni Okumuşun eşi Münevver Okumuş da öğretmen arkadaşlarıyla birlikte Kütahya'ya gitti. Alper Fatih Okumuş'un cenazesini İnegöl'e getirildi. 

Genç öğrenci, cuma günü öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 21:37:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
musa demirdaş IP: 85.107.90.xxx Tarih : 7.09.2008 07:25:42

kardeşim mekanının cennet olsun seni asla unutmayacağız