7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kayınpederini pompalı tüfekle vurdu

Bursa'da bir kişi, kendisini eşi ve çocuğuyla görüştürmediği iddiasıyla kayınpederini sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olaydan sonra firar eden ve kayınpederinin tedavi gördüğü hastanede öldüğünü öğrenen şahıs, vicdan azabı duyup camiye gidince yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, eşiyle boşanma davası devam eden Ş.Ç. (35), 4 gün önce merkez Yıldırım ilçesi Ortabağlar Mahallesi Söğütdibi Sokak üzerinde kayınpederi Kadir Öz (55) ile karşılaştı. Eşi ve çocuklarını görmek istediğini belirten S.Ç., buna karşı çıkan kayınpederi Kadir Öz ile tartışmaya başladı. Sinirlerine hakim olamayan S.Ç., elinde taşıdığı poşetin içinden çıkardığı eski tip dolma tüfeğiyle Kadir Öz'e ateş etti. Uyruk ve bacağına isabet eden saçmalarla ağır yaralanarak Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Öz, günlerdir süren yaşam savaşına yenik düştü. 

Kayınpederinin tedavi gördüğü hastanede öldüğünü öğrenince vicdan azabı duyan Ş.Ç., namaz kılmak için gittiği Vatan Mahallesi Kuba Camii'nde yakalanarak gözaltına alındı. 

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 17:39:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?