7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kayıp genç kız sevgilisiyle ortaya çıktı

Bursa'da ailesinin kayıp müracaatında bulunarak hayatından endişe ettiği genç kız, erkek arkadaşıyla birlikte emniyete gelerek, evlilik tarihini bildirdi. 

Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki kızı Neslihan Burhan'ın internette tanıştığı M.C.G., tarafından kaçırıldığını iddia eden baba Osman Burhan, polise müracaat ederek kızının hayatından endişe ettiğini söyledi. Baba Osman Burhan'ın iddiaları Bursa polisini harekete geçirdi. 

Polisin Kayıp Şahıslar Bürosuna çağırdığı Neslihan Burhan, şubeye sevgilisiyle birlikte geldi. Erkek arkadaşı M.C.G.'yi çok sevdiğini söyleyen Neslihan Burhan, polisi bile şoke etti. Gençler ifadesinde birbirlerini sevdiklerini ve evlenmek istediklerini, baba Osman Burhan'ın bu evliliğe izen vermediği için kaçmak zorunda kaldıklarını söyledi. 

Gençlerin, evlilik evraklarını hazırladığı ve 05 Aralık Cuma günü evlenecekleri belirtildi. Bu arada, M.C.G.'nin annesi S.G.'nin de kızın babası Osman Burhan'a sık sık gittiği ve gençlerin evlenmesi için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. 

Kızının bulunma haberine dahi sevinemeyen baba Osman Burhan ise, "Kızım O çocuk tarafından baskı görüyor olabilir. Polis aradı. "Kızınızı bulduk" dedi. Ama hala biz onu canlı canlı göremedik. Çok tedirginiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 19:19:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?