8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Keskin'den belediyecilik dersi

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, belediyecilik derslerini sürdürüyor.

AK Parti tarafından 20 ilde düzenlenen siyaset akademisi programı kapsamında yerel yönetimlerle ilgili ders vermek üzere bu hafta sonu Aydın’a giden Başkanı Keskin, mahalli idarelere vizyon kazandırdıklarını vurguladı.

Aydın Ticaret Sanayi Odası konferans salonunda, yerel yönetim anlayışı ve belediye hizmetleri ile ilgili genel bir konuşma yapan Keskin, AK Parti hükümeti tarafından başlatılan siyaset akademisi sayesinde profesyonel siyasetçilerin yetişeceğini belirtti.

Siyasetçi adaylarına seslenen Keskin, vizyonu ve misyonu belirlenen yerel yönetimin önünde hiçbir engelin duramayacağını belirterek, plan ve program çerçevesinde tüm kentlere örnek olacak icraatlar yapılması gerektiğini söyledi.

Keskin, “Yatırım ve hizmet insan içindir. Demokrasi yönetime katılımdır. Fonksiyonel etkinlik, idari yapı ve paylaşım konuları belediyeciliğin temel esaslarıdır. Bu esaslar doğru uygulandığında belediyeciliğin kalitesi ortaya çıkar" dedi.

Yıldırım Belediyesi’nde uygulanan yerel yönetim anlayışından bahseden Başkan Keskin, "Şeffaf, katılımcı yönetim anlayışı, akıllı bütçe yönetimi ve hesap verebilirlik çerçevesi içersinde bir çok belediyenin örnek aldığı projeler ürettik. Yatırımlarımızın rotasını belirledik ve o hedefe ulaşmak için canla başla çalıştık. Dört yıllık görev süremizce hayata geçirdiğimiz hizmetlerimiz ile Yıldırım ilçesinde hiç de azımsanmayacak projelere imza attık” diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 11:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bursa sevdalısı IP: 78.173.174.xxx Tarih : 2.06.2008 23:21:55

özgen bey bırak başka vilayetleri bursadaki kaçak yapılaşmayı önle!bursa elden gidiyor