7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kim Wilde Bursalıları coşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 47.'si düzenlenen Uluslararası Bursa Festivali, dünyaca ünlü yıldız Kim Wilde'ı ağırladı. 48 yaşındaki Wilde, muhteşem performansı ve güzelliğiyle hayranlarını büyüledi. 

Asıl adı Kimberly Smith olan İngiliz sanatçı Kim Wilde, en sevilen şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda söyledi. Sahneye 'Hoşgeldiniz' diyerek çıkan sanatçı, Bursalılar'ın ilgiyle izlediği konser öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İlk kez geldiği Bursa'da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Kim Wilde, 20 yaşındayken çıkardığı ilk single'ının 'Kids In America' adlı parçasıyla Another Step, You Keep Me Hangin On, Love Blonde gibi şarkılarını coşkuyla seslendirdi. Kariyerini özel konserler ve televizyon şovları ile sürdüren Kim Wilde, genç yaşta başladığı müzik kariyerine 36 yaşında ara verdiğini, bu sürede de farklı işlerle uğraştığını anlattı. 48 yaşındaki güzel yıldız, "Müziğe ara vermiştim ancak yeniden sanat hayatıma geri döndüm. Uzun zamandan sonra geçen yıl bir albüm çıkardım ve ardından turnelere başladım. Artık müziği bırakabileceğimi hiç sanmıyorum" diye konuştu. 

Müzik dünyasına babasından aldığı ilhamla adım atan Kim Wilde, erkek kardeşi ile yeğeninin de ekibinde yer aldığını ve müzik çalışmalarında kendisine destek verdiklerini sözlerine ekledi. Spor kıyafetle sahneye çıkan sanatçı, renkli konserinde performansıyla izleyenleri büyüledi. 48 yaşında olan ünlü sanatçı güzelliğiyle de dikkat çekti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Recai Ekmekçi, konserin ardından sanatçıya çini vazo armağan etti.

.
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2008 Salı 12:41:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
E.F. IP: 88.246.100.xxx Tarih : 1.07.2008 15:38:25

İzleme şansımızın hiç olmadığı uluslararası bir sanatçıyı izleme şansını bize verdiği için BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'ne ve emeği geçenlere teşekkür eder, devamını dileriz.....