7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kırmızı ışık ihlali canına mal oldu

Bursa'da kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen kamyonun otomobille çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kazadan sonra kaçan kamyon sürücüsü, emniyete giderek teslim oldu. 

Edinilen bilgiye göre, Bursa-Ankara yolu Kestel Kavşağı'nda meydana gelen kazada, ilçedeki bir bankadan emekli maaşını çeken Mehmet Hanefi Öner (58), kızı Hatice Bozkuş (34) ile birlikte Şirinevler Mahallesi'ndeki evine dönmek için yola çıktı. Mehmet Hanefi Öner'in kullandığı 34 GC 328 plakalı otomobil, kavşaktan Bursa istikametine dönüş yaptığı sırada Ankara yönüne seyreden ve kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen İ.F. (25) idaresindeki 34 TH plakalı kamyonla çarpıştı. Kamyonun altında 20 metre sürüklenen otomobilin sürücüsü Mehmet Hanefi Öner ağır yaralı olarak kaldırıldığı Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybederken, kızı Hatice Bozkuş ise yaralandı. Hatice Bozkuş'un 1 sene önce İzmir'de geçirdiği trafik kazasında eşini kaybettiği, 3 aydır babasının yanında kaldığı öğrenildi. 

Kazadan sonra kaçan kamyon sürücüsü İ.F., bir süre sonra Kestel İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Kamyonun kabininde sürücüye ait kimlik arayan polis, kabinin ön kısmında bir zarfın içerisinde aynı kamyonun daha önce karıştığı bir başka kazanın fotoğraflarını buldu. Fotoğraflar polis tarafından incelemeye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2008 Salı 16:51:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?