7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kıskançlık cinneti: 2 ölü

Bursa'da kıskançlık yüzünden cinnet geçiren bir genç, beraber yaşadığı bayan arkadaşını tabancayla vurduktan sonra intihar etti. Mahalleli silah seslerini havayi fişek sesi zannedince 2 gencin cesedi, 1 gün sonra ölen bayanın annesinin ziyarete gelmesi neticesinde ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Alacahırka Mahallesi Çongara Sokak'ta meydana gelen olayda, 9 aydır beraber yaşadıkları öğrenilen E.T (27) ve S.I. (20) arasında, S.I'nın 1.5 sene önce evlenip boşandığı eski eşinin sık sık eve gelip ilk evliliğinden olma kızları C'yi ziyaret etmesi yüzünden tartışma yaşanıyordu. Eşinden boşandığı için ikinci evliliğini yapmak için yasa gereği 10 ay bekleme zorunluluğu olan S.I ile E.T, dün çocuklarını akrabalarına gönderdikten sonra gece saat 00.00 sıralarında yine bu sebepten tartışmaya başladı. Ateşlenen tartışma sonrasında S.I'yı darp eden E.T belinden çıkardığı 7.65 milimetre çapında silahıyla S.II'yı sırtından vurdu. Kanlar içerisinde yere yığılan genç kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Ardından silahı başına dayayan E.T bir kurşun da kendisine sıktı. Akşam saatlerinde meydana gelen olayda silah seslerini düğünde atılan havayi fişek sesi zanneden komşuları müdahale etmedi. Ertesi gün öğle saatlerinde kızı S.I'yı ziyaret eden anne S.I, kapıyı çalmasına rağmen sesini duyuramayınca çareyi tek katlı evin camını kırıp içeriye girmekte buldu. Oturma odasına giren S.I, kızı ve E.T'nin cesedi ile karşılaştı. Fenalık geçiren anne, mahalleli tarafından güçlükle sakinleştirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, cinayet ve intihar öncesi içilen esrar izmariti ve plaka halinde esrar maddesini ele geçirdi. Komşuları, son günlerde sürekli kavga eden çiftin evlerinden dün gece birer dakika ara ile iki el silah sesi duyduklarını, ancak silah sesini havayi fişek sesi zannettiklerini söyledi. Polis, evin çevresine güvenlik şeridi çekip araştırma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından S.I ve E.T'nin cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2008 Perşembe 16:18:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ŞEYMA ACAR IP: 88.245.196.xxx Tarih : 1.08.2008 10:25:56

canım arkadaşım hani dün hep beraber gezmeye gidicektik bana söz vermiştin neden neden inanamıyorum hala olayın şokundayım daha bir kaç gün önce beraberdik allah rahmet eylesin dualarımız seninle seni çok seviyoruz ......unutamıyacağızzz N