7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kız kaçırma cinayeti

Bursa'da bir kişi, yeğeninin kaçırdığı kızın yakınları tarafından sokak ortasında kurşun yağmuruna tutuldu. 

Merkez Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi 349. Sokakta bir kişi öldürüldü. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen jandarma, cinayet mahallinde 13 adet boş kovan buldu. Olay yerinin 50 metre ilerisinde terk edilmiş 16 CLC 75 plakalı bir kamyonet bulundu. 

İddiaya göre, öldürülen Şaban Özçimen'in yeğeni C.Ö., sevdiği kız olan K.K.'yı kaçırdı. Bunun üzerine K.K.'nın yakınları olan D.G., A.G. ve D.Ü., konuşmak için iki sokak ileride oturan Şaban Özçimen'i (49) araçlarına aldı. Yolda kızın yerini söylemelerini isteyen şüphelilerle kaçırma olayıyla alakalı hiç bir bilgisi olmadığını belirten Özçimen tartışmaya başladı. Münakaşanın büyümesi üzerine kamyonetten atlayarak hızla uzaklaşmaya çalışan Şaban Özçimen, arkalarından gelen 3 şüpheli tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Özçimen, sokak ortasında hayatını kaybetti. Cesedi ağabeyi H.Ö. teşhis etti. 

Jandarmanın güvenlik kordonuna aldığı olay yerinde savcı incelemelerde bulundu. Ekipler, zanlıların terk ettiği kamyonette parmak izi araştırması yaptı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 11:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?