7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Konserde Ebru Gündeş izdihamı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından düzenlenen 4. Alışveriş Şenliği etkinliği kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in konserinde izdiham yaşandı. 

10 bini aşkın kişinin izlediği konserde çok sayıda vatandaş ezilme tehlikesi geçirirken, çevik kuvvet ekipleri müdahale ederek, kadın ve çocukları güçlükle konser alanından çıkarttı. 

Bursa'da BTSO'nun gecesinde Ebru Gündeş rüzgarı esti. Birkaç gün önce yeni albümünü çıkartan Ebru Gündeş, 10 binlerce hayranının izlediği konserde, sevilen eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Gündeş, ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayranlarının yeni albümünü de imzalayan Gündeş, bir erkek hayranını yanına çağırarak, kısa süre sohbet etti. Gündeş'in şarkılarıyla coşan hayranları, ünlü sanatçıyı yakından görmek isteyince izdiham oluştu. Kadın ve çocukların ezilme tehlikesi geçirdiği izdihamda, güvenlik güçlerinin çabaları yetersiz kaldı. Ünlü sanatçının şarkılarını yarıda keserek sık sık ikaz etmesi de sonuç vermeyince, çevik kuvvet ekipleri olaya müdahale ederek kadın ve çocukları güçlükle konser alanından çıkarttı. İlginç görüntülerin oluştuğu gecede Gündeş, çocuk ve engelli hayranlarıyla da yakından ilgilendi. 1 saati aşkın sahnede kalan Gündeş, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Gündeş, konserini Bursaspor kaşkolunu sallayarak hayranlarını selamladı ve bitirdi. 


"YENİ ALBÜMÜMÜN ÇOK İYİ OLDUĞUNA İNANIYORUM" 

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Gündeş, "Bu konserimiz aslında 4 Ekim'de olacaktı ama o gün çok sayıda şehidimiz vardı ve biz de eğlenemezdik. Birlikte karar verdik ve bugün bu konseri vereceğiz. Yeni albümümün iyi olduğuna inanıyorum. Sadece 'ölümsüz aşk' parçası değil, hepsi çok güzel şarkılar. Sezen Aksu, Orhan Gencebay gibi ustaların şarkısı var ve hepsi benim çocuklarım" dedi. 

Doğum günü için yapılan sürprizlerin hatırlatılması üzerine Gündeş, "Benim için özel bir gece hazırlanmış ve sürpriz oldu. Doğum günüm için bir şey yapılmasını istememiştim. O gece Yusuf Hayaloğlu'nun şiiri okundu benim için. Nedenini bilmediğim bir şekilde o şiir beni çok etkiliyor ve kendimi tutamadım" şeklinde konuştu. 

"Yeni albümde Osmantan Erkır ile ilişkinizi anlatan bir parça var mı?" sorusuna ise Gündeş, "Özel hayatımı işe karıştırmam, özel hayat özeldir" diye cevap verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 11:39:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?