7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Köprüden uçtu, oğlunu aradı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobiliyle köprüden uçan sürücü, cep telefonuyla oğlunu arayıp yardım isteyince kurtarıldı. Polis, itfaiye ve sağlık ekiplerinin uzun süre aradığı sürücü, yamaçta asılı kalan aracında sıkışmış olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Bursa'da ikamet eden 49 yaşındaki Mustafa Seyri, 16 L 4964 plakalı otomobilinin fenni muayenesini yaptırmak için Bozüyük'e gitti. İşlemleri tamamladıktan sonra saat 18.00 sıralarında Bursa'ya dönmek için yola çıkan Mustafa Seyri, İnegöl'e bağlı Rüştiye köyüne ait arazilere geçiş için yapılan köprüden uçtu. Otomobil takla attıktan sonra yamaçta asılı kaldı.

Kapıları açılmayan aracın içerisinde sıkışan Mustafa Seyri, telefonla Bursa'daki oğlu Serkan Seyri'yi arayarak kaza yaptığını ancak nerede olduğunu bilmediğini söyledi. Oğlunun ihbarı üzerine Mustafa Seyri ile telefonla temasa geçen trafik ekipleri, itfaiye ve 112 ekipleri seferber oldu.

Kaza yapan Mustafa Seyri'nin Bursa'dan arkadaşları ile birlikte gelen oğlu Serkan Seyri de aramalara katıldı. İnegöl-Bozüyük yolunu adım adım kontrol eden ekipler, kaza yapan özel otomobili Rüştiye mevkiindeki köprünün altında buldu. Açılmayan kapılar itfaiye tarafından kesilerek sürücü çıkarıldı.

Yaklaşık 2 saatlik bir aramanın ardından bulunan sürücü Mustafa Seyri, Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Açık yarası bulunmayan sürücü, müşahede sırasında fenalaşması üzerine, iç kanama ihtimaline karşı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 15:49:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?