8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Koray'dan ultra-modern yaşam alanı

Türkiye’de ve uluslararası alanda Sabancı Center, Yapı Kredi Plaza, Sabancı Üniversitesi, Elit Residence, Ürdün King’s Academy gibi birçok prestijli projeye imza atan Koray, yepyeni bir konut projesiyle Bursa’ya geliyor.

52 yıllık köklü geçmişiyle sektöründe kalite, güven ve estetiğin simgesi olarak kabul edilen Koray, Bursa’nın en iddialı projesine imza atıyor.

Konut sektöründe bugüne kadar İstanbul, Ankara ve Eskişehir’de ayrıcalıklı, özel ve butik projeler geliştiren Koray, seçkin Bursa’lılara da bu ayrıcalığı sunmaya hazırlanıyor.

Son ana kadar ismi saklı tutulan proje 29 Mart 2008 Cumartesi günü Bursalıların karşısına çıkacak. Tanıtım gecesinde Türkiye’nin Avrupa’daki temsilcisi, Eurovision birincisi ünlü sanatçı Sertab Erener sahne alacak. İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de büyük ilgi uyandıran konut projeleri üreten Koray İnşaat'ın Bursa'daki projesi simge olacak ve adından söz ettirecek

Koray İnşaat yetkilileri, "Ülke ekonomisinin can damarı, sanayinin kalbi Bursa’da uzun zaman süren araştırmalar sonunda üstün nitelikli konut projesi geliştirdik. Bursalıları anlamak, beklentilerinin ötesine geçmek için iki yılı aşkın süredir Bursa’da saha araştırmaları gerçekleştiriyoruz. Fokus gruplar oluşturarak konut sahibi olmak isteyenlere de kulak vererek örnek bir çalışmaya imza attık. Bursa’ya ve Bursalıların hayatına değer katma hedefiyle geliştirdiğimiz proje de yenilikleri ve farklılıklarıyla oldukça iddialı olacak" dediler.

Son ana kadar ismi saklı tutulan proje 29 Mart 2008 Cumartesi günü Bursalıların karşısına çıkacak. Tanıtım gecesinde Türkiye’nin Avrupa’daki temsilcisi, Eurovision birincisi ünlü sanatçı Sertab Erener sahne alacak. Koray İnşaat’ın Bursalıların isteklerine göz önünde bulundurarak gerçekleştireceği proje, binlerce konuttan oluşan bir toplu konut yaklaşımından tamamen uzak, mimari tasarımı, estetiği, çevre düzenlemesi, sosyal alanları ve imkanlarıyla özellikli, farklı tercihlere hitap eden konutlardan oluşan bir yaşam alanı olacak.

En yüksek binanın dört katlı olacağı ve geniş yeşil alanların bulunacağı projede, çocuklara özel önem verilecek ve başka projelerde olmayan çocuklara yönelik özel uygulamaların ilk örnekleri bu projede hayata geçecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 12:54:52
Güncelleme :22 Mart 2008 Cumartesi 12:57:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?