7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Korkunç bir anne cinayeti daha

Ankara ve Konya'da yaşanan anne cinayetlerinin bir yenisi de Bursa'da yaşandı. 5 yıldır psikolojik tedavi gören genç, "dünyanın sonu geldi, herkes nasılsa ölecek" diyerek bağırdıktan sonra önce annesini öldürdü. 

Cinayetin ardından taksiye binerek özel bir hastaneye giden genç, işlediği cinayeti, doktora itiraf etti. Yaralı ablanın güçlükle cep telefonundan aradığı babasından yardım istemesi üzerine polis, demir kapıyı kırarak genç kızı kurtardı.

Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesi Hüsrev Sokak üzerindeki bir evde oturan ve 5 yıldır psikolojik tedavi gören S.Y. (25), dün gece geç saatlerde evin penceresine çıkarak, "Dünyanın sonu geldi, nasılsa herkes ölecek" diye bağırdıktan sonra oturma odasında uyuyan annesi E.Y.yi (50) bıçaklayarak öldürdü. Ardından banyoda olan ablası S.Y.'yi (27) bıçakla yaralayan S.Y., hızla evi terk etti.

Hemen bir taksiye binip, özel bir hastaneye giden zanlı, tedavi görmek istediğini belirttiği doktora cinayeti itiraf etti. Bu arada, ağır yaralanan abla S.Y. , güçlükle özel güvenlikçi olan babası M.A.Y.'yi (52) arayarak yardım istedi.

Polis genç kızı kurtarmak için demir kapıyı kırarak içeri girdi. Yaralı abla, hemen Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, annenin ise olay yerinde öldüğü belirlendi.

Öte yandan, şüpheli S.Y.'nin ailesi tarafından pazartesi günü tedavi için Bakırköy'e götürüleceği öğrenildi. Polis, zanlıyı hastanede gözaltına alırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 11:35:04
Güncelleme :28 Mart 2008 Cuma 11:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?