7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Korupark AVM'de eğitim günleri

Bursa'da, Korupark Alışveriş Merkezi, çalışanlarına yönelik eğitimlerine devam ediyor. 

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark Alışveriş Merkezi 26-27 Kasım tarihlerinde güvenlik personeli ve mağaza çalışanlarına yönelik kurum içi eğitimler düzenledi. Soysal Eğitim ve Danışmanlık’ın eğitmenlerinden Sevinç Yücel’in katıldığı eğitimlerin ilk günü alışveriş merkezinin güvenlik personellerine yönelikti. Eğitimlerin ikinci gününde gerçekleştirilen sabah oturumunda mağaza müdürlerinin katıldığı “Etkin Mağaza Yönetimi ve Hizmette Mükemmellik” konulu oturumda yöneticilik ve liderlik kavramları üzerinde duruldu. Yöneticilerin etkileme gücü ve dinamikleri konularına değinilen seminerde çalışanlar üzerinde güven oluşturma gerekliliği tartışıldı. 

Öğleden sonra gerçekleştirilen “Satış ve hizmette temel ilkeler” konulu ikinci oturumun dinleyicileri ise satış danışmanları oldu. Hizmette nasıl farklılaşılabilineceği konularının ele alındığı seminerde 21. yüzyıl müşterisinin değişen alışveriş alışkanlıkları interaktif olarak tartışıldı. 

Soysal eğitmenlerinden Sevinç Yücel, iki günlük eğitim programının çalışanların motivasyonları üzerinde olumlu bir etki bıraktığını ifade etti. 

Korupark Halkla İlişkiler Sorumlusu Taner Aydın da, Korupark’ın hizmet kalitesini arttırmak adına yapılan eğitimin olumlu yansımalarını göreceklerini belirterek, aktardığı bilgiler ve deneyimlerinden ötürü Yücel’e teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 12:06:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?