7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Korupark ziyaretçilerini ağırladı

 

Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark, Kurban Bayramı'nın neşe ve coşkusuna ortak oldu. Bayram öncesi on binlerce kişinin ziyaret ettiği Korupark, bayram tatili boyunca eğlence ve keyifli alışverişlere ev sahipliği yaptı.

Güney Marmara'nın en büyük alışveriş merkezi olan Korupark, Kurban Bayramı'nda onbinlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Bayram boyunca yaklaşık 200 bin kişinin ziyaret ettiği Korupark'ta keyifli bir bayram tatili geçirme fırsatı bulan ziyaretçiler, bayramı tüm neşesiyle yaşadı.

Yüzlerce marka ve binlerce ürün çeşidiyle bayramda da alışverişin doğru adresi Korupark oldu. Binlerce markanın bir arada bulunabildiği Korupark'ta seçkin markalar, özel indirimler, kampanyalar ve taksitlerle alışveriş keyfi müşterilere sınırsız olarak sunuldu.

Tekstil'den beyaz eşyaya, elektronikten aksesuara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka bayram süresince birbirinden cazip kampanyaları ile Korupark Alışveriş Merkezi'nde alışveriş tutkunlarını ağırladı.
Düzenlediği etkinlikler ile ziyaretçilerine keyifli alışverişler yaşatan Korupark, bayramda da eğlencenin merkezi oldu.

Son teknolojiyle donatılmış 9 salonuyla hizmet veren Cinetech Korupark Sinemaları, vizyon filmleri bayram tatilinde izlemeyi tercih edenlerin beğenisine sundu. Cinetech gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturan sinemaseverler bayram neşelerine mizah ve komediyi de ekledi.

Smart Play treni bayram boyunca da çocukları taşımaya devam etti. Alışveriş merkezi içerisinde vagonlarında çocukları ve mutluluklarını taşıyan Smart Play Treni renkli görüntüler yaşanmasına sebep oldu.

Bayramda sevdikleri, dostları ve arkadaşları ile Korupark'ta buluşan ziyaretçiler Türkiye'nin elektrik enerjisi ile çalışan ilk go kart pisti olma özelliği gösteren Speed Park'ta önce bayramlaştılar, sonra pistte yarışmanın keyfini çıkardılar.

Gazeteci ve televizyoncu Tuluhan Tekelioğlu'nun hazırladığı, 6 adet ekranda ünlü ve ünsüz 150 kişinin 6 farklı soruya verdiği cevapları içeren Türkiye'nin dört bir yanından insan görüntüleri sunan sergi bayram tatilinde Korupark'ı tercih edenler tarafından da ziyaret edilebiliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2008 Cuma 10:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?