8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Korupark'ta indirim zamanı

Dünyanın ve Türkiye’nin ünlü markaları Türkiye’nin en yeni ve en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Korupark’ta indirimli satışlarına başladı. Birbirinden çarpıcı indirim oranları, kampanya ve promosyonlar ile kış alışverişlerinin avantajlı geçmesini sağlayan Korupark mağazaları hem eğlendirmeye hem de kazandırmaya devam ediyor.

Korupark’ta; seçkin markalar, özel indirimler, kampanyalar ve taksitler ile müşterilere geniş seçenekler sunuluyor. Tekstilden beyaz eşyaya, elektronikten aksesuara, ev tekstilinden ayakkabıya ve kozmetikten kuyumcuya kadar yüzlerce marka birbirinden cazip indirim kampanyaları ile Korupark Alışveriş Merkezi’nde alışveriş tutkunlarını bekliyor. Korupark’ın seçkin mağazaları yüzde 10’dan yüzde 70’lere kadar değişen oranlarda indirimlerle müşterilerine kazançlı alışverişin kapılarını açıyor.

Kış alışverişleri ile hareketlenen Korupark Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçiler hem indirim oranları ile hem de düzenlenen Puanlı kampanyası ile kazançlı ve keyifli alışverişin tadını çıkarıyor. 30 Kasım tarihine kadar Korupark mağazalarından yapılacak 50 YTL’lik alışveriş fişleri ile 40 YTL’ye varan hediye çekleri, sinema biletleri, yeme içme kuponları ve sürpriz hediyeler de alışveriş severleri bekliyor.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 12:41:31
Güncelleme :11 Kasım 2008 Salı 12:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?