7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Korupark'tan rüya gibi tatil fırsatı

Korupark Alışveriş Merkezi’nin Puanlısı şimdi de Karayipler’i ve Akdeniz’i fethediyor. Korupark, bir çifti Karayipler’e dünyanın en büyük gemisiyle seyahate, üç çifti de Akdeniz kıyılarına tatile götürüyor. 

Korupark AVM düzenlediği kampanyalar ile kazandırmaya devam ediyor. Korupark’ta 15 Haziran 2008 Pazar günü başlayan tatil kampanyası ile 1 çift Karayipler’e gemi seyahati, 1 çift Antalya Side’de Blue Waters Club & Resort Otel'de, 1 çift Belek Otium Sun Zeynep Otel’de, bir çift de Antalya Divan Tayla Otel’de 7 gece 8 günlük rüya gibi tatil kazanma şansı yakalayacak. Kampanyanın büyük ikramiyesi olan Karayipler gemi seyahatini kazanacak çift, Dünyanın en büyük gemisi olan Freedom Of The Seas ile yoluculuğa çıkmadan önce Miami’de bir gece konaklayacak. 

Tatil alışverişini Korupark’ta yapan ve her 50 YTL’lik alışveriş fişiyle kampanyaya katılacak olan Korupark ziyaretçileri daha keyifli ve daha kazançlı alışverişin tadını çıkaracaklar. 20 Temmuz 2008 tarihine kadar devam edecek olan kampanyanın çekilişi 25 Temmuz tarihinde yapılacak. 

Korupark’ın yeni kampanyası hakkında bilgiler veren Korupark Halkla İlişkiler Sorumlusu Taner Aydın, Korupark ziyaretçilerinin, alışveriş merkezinin fiziksel özelliklerinin yanı sıra, düzenlenen kampanyalar ile keyifli alışveriş deneyimleri yaşadıklarını ifade etti. 

Kazandıran kampanyalarının yanı sıra 196 mağazasındaki indirimlerle de kazançlı alışverişler sunan Korupark Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olarak ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

.
Yayın Tarihi : 30 Haziran 2008 Pazartesi 18:13:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?