8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Koyuncu asfalt çalışmalarını denetledi

Ak Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Mustafakemalpaşa’da köy yollarında yapılan asfalt çalışmalarını denetledi. 

Köy yollarındaki asfalt çalışmaları, Yavelli, Ayaz ve Karağlan köylerinden başlatıldı. Mustafakemalpaşa-Karaoğlan köyü arasındaki 14 km’lik yolun asfaltlama çalışmalarını İl Özel İdare Müdürlüğü Köylere Hizmet Daire Başkanı İsmail Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Şaban Kormaz, AK Parti Başkan Yardımcısı Kerim Akça ile yerinde inceleyen Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, aynı zamanda yolları yapılan Yavelli, Ayazköy ve Karaoğlan köylülerin meselelerini dinledi. 

Mazot ve gübre fiyatlarındaki yükselişin ham petrol fiyatlarındaki artıştan kaynaklandığını belirten Koyuncu, "Ham petrol fiyatlarındaki 1 dolarlık artış Türkiye’ye 550 milyon dolar ek yük getiriyor. Biz iktidara geldiğimizde bir varil ham petrol 22 dolardı, şimdi 140 dolar. Türkiye petrol ve enerjiye yılda 50 milyar dolar ödüyor. 2002 yılından önce Türkiye’nin 36 milyar dolar ihracatı vardı. Biz ihracatı 117 milyar dolara çıkarttık, ihracat rakamları bu seviyelere çıkmasaydı, ülke stop ederdi. Popülist siyaset yapmıyor, ülkenin kalkınması için doğruları yapıyoruz" dedi. 

Milletvekili Koyuncu kapatma davasına da temas ederek, “Ülke ekonomisi 30 milyar dolar zarar etti. Yatırımcı yatırım yapmaktan korkuyor. Cumhuriyeti hiç kimse merak etmesin, cumhuriyete ve demokrasimize sahip çıkıyoruz. Bu yolda bir bedel ödemek gerekirse biz seve seve o ipi boynumuza geçiririz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2008 Perşembe 18:52:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?