8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Krize rağmen alışveriş çılgınlığı

Bursa'daki alışveriş merkezleri bayram öncesinde tıklım tıklım doldu. 

Korupark ve Zafer Plaza gibi alışveriş merkezlerindeki indirim kampanyalarından yararlanmak isteyen binlerce Bursalı, hem stres attı hem de ailece bayram alışverişi yaptı. 

Küresel finansal krizin Türkiye'deki etkilerinin yaşandığı bir dönemde, Bursa Korupark Alışveriş Merkezi adeta krize inat en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Hafta sonunda Bursalıların ve Güney Marmara Bölgesi'nin akın ettiği Korupark AVM'de bulunan giyim mağazaları da bu yoğunluktan nasibini aldı. Çocuk, genç, yetişkin ve yaşlılara yönelik her çeşit ürün alıcı bulurken, bazı mağazaların kasalarında oluşan kuyruklar dikkat çekti. 

Alışveriş merkezi yetkilileri, erken başlayan sezon indirimleri, yaklaşan bayram alışverişleri ve Bursa'ya da sıçrayan, "Alışveriş İçin En Güzel Gün Bugün" kampanyasının alışverişe katkısı olduğunu belirtti. 

Korupark tarafından düzenlenen "PUANLI" Para Puan kampanyasına katılım ise çılgınlık boyutundaydı. Yaklaşık 500 bin YTL tutarında hediye çekinin dağıtıldığı kampanyaya katılanların oluşturduğu uzun kuyruklar, alışveriş merkezinin kapanmasına engel oldu. Kuyrukların artarak devam etmesi sebebi ile Korupark Alışveriş Merkezi, saat 22.30 olan kapanış saatini 24.00'e kadar uzattı. 

Korupark AVM'nin otoparkında da yer bulmak oldukça güçtü. Yaklaşık 3 bin araçlık parkı bulunan alışveriş merkezine gelenler, otomobillerini park etmek için dakikalarca bekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 13:44:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?