7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Küçük hırsız kameralara kaydedildi

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir kız çocuğunun, düğün salonunda masanın üzerinde bulunan çantayı çalması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. 

Edinilen bilgiye göre, önceki gün bir düğün salonuna saat 17.15'te gelen 12 yaşlarındaki kız çocuğu, merdiven koridorunu kontrol ettikten sonra, arkasındaki 3-4 yaşlarındaki kız çocuğuna içeriye girmesini işaret etti. 

Bunun üzerine çocuk, etrafındaki bayanların gözleri önünde masanın üzerindeki çantayı alarak düğün salonundan ayrıldı. Küçük kızın salondan çıkmasının ardından gözcülük yapan diğer kız çocuğu da, bir süre daha kapıda telefonla ilgileniyormuş gibi yapıp, koridoru kontrol ettikten sonra salondan ayrıldı. 

Düğüne katılan Fatma Dönmez'in (50), evine dönmek istediği sırada çantasının yerinde olmadığını fark etmesi üzerine incelenen güvenlik kamerası kayıtlarında, çantanın 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu tarafından çalındığı görüldü. Çantanın içerisinde cep telefonu ve 50 YTL bulunduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kısa süre sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan küçük hırsızlarının suç ehliyeti bulunmadığı için haklarında işlem yapılmadığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2008 Salı 20:24:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?