7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Küfreden kocaya baltalı saldırı

Bursa'da bir kadın, eve alkollü gelerek kendisine ve dine küfrettiğini öne sürdüğü kocasını baltayla yaraladı. Babasının evinde yakalanan zanlı, adliyeye sevk edilirken gazetecilere, "Allah için yaptım" dedi.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Şirin Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 6 çocuk annesi Nilgün T. (33), eve 128 promil alkollü gelen eşi Güven T. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Nilgün T. eline aldığı balta ile dine ve kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü eşine saldırdı. Baltanın tersiyle Güven T.'nin kafasına vuran kadın, arka sokakta oturan babasının evine kaçtı.

Kafasında 12 santimetrelik yara oluşan Güven T., olay yerine gelen ambulansla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Babasının evine sığınan kadın ise Cinayet Bürosu dedektifleri tarafından yakalandı.

Zanlının, günlük işlerde çalışan Güven T. ile ikinci evliliğini yaptığı ve eve sürekli alkollü gelen kocası ile sık sık tartıştığı öğrenildi. İlk evliliğinden 3, Güven T.'den de 3 olmak üzere 6 çocuğu bulunan kadın, ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Nilgün T., gazetecilerin sorusu üzerine, "Bana küfretti. Allah için yaptım" dedi.

"ÇOCUKLARINI 3 AY ÖNCE DEVLETE TESLİM ETMİŞ"

Adliyeye sevk edilen Nilgün T.'nin, eve alkollü gelerek kendisine sürekli küfrettiğini belirttiği eşi Güven T.'ye bir süre önce boşanma davası açtığı öğrenildi. Çiftin, maddi imkansızlık sebebiyle 3 ay önce çocuklarını polis ekipleri eşliğinde Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim ettiği ifade edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 17:50:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?