7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kulak deldirme tokadı evden kaçırdı

Bursa'da kulaklarını deldirmesine tepki gösteren ailesine kızıp evi terk eden 17 yaşındaki genç kızdan 25 gündür haber alınamıyor. 

Edinilen bilgiye göre, Süleyman Çelebi Lisesi 3. sınıf öğrencisi Begüm Bengi (17), geçen ay kulaklarını birden fazla deldirmesine kızan halasının oğlu tarafından tokatlandı. Birlikte büyüdükleri kuzeninin kendisine vurmasını hazmedemeyen genç kız evi terk etti. 25 gündür haber alınamayan Bengi'nin yakınları, hayli başarılı olduğu okuluna da devam edemeyen kızlarının bulunması için adliyeye başvurdu. 

Begüm'ün son derece başarılı bir öğrenci olduğunu belirten halası Yıldız Çakan, "Çok hassas bir yapısı vardı. Bir gün kulaklarını deldirip eve geldi. Oğlum da kendisine, 'Niçin doğru dürüst deldirmedin de, gidip 10 tane delik açtırdın' diye kızdı ve tartıştılar. Bu sırada kendisine bir tokat attı. Ardından Begüm evi terk etti. Kendisinden 25 gündür haber alamıyoruz" 

Begüm'ün 3 yaşından itibaren yanlarında büyüdüğünü söyleyen Çakan, "Begüm halamın torunu. Anne ve babası boşandıktan sonra çocuğun vesayeti babasında kalmıştı. Ancak babası 2002 yılında öldürüldü. Ben de Begüm'ün ortada kalan vasiliğini mahkeme kararıyla üzerime aldım" diye konuştu. 

Bu yıl Süleyman Çelebi Lisesi 3. sınıfa gidecek olan Begüm'ün bir arkadaşının evinde kaldığına dair bilgi aldıklarını, durumu savcılığa da bildirdiklerini söyleyen Çakan, genç kızı gören ya da yerini bilenlerin polis ya da kendilerine haber vermelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 12:45:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?