8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Kültür Okulları'nda mezuniyet sevinci

Özel Bursa Kültür Okulları, 2007-2008 eğitim öğretim yılının yorgunluğunu düzenlediği muhteşem yıl sonu mezuniyeti ile attı. Geceye katılan veliler, öğrenciler ve öğretmenler doyasıya eğlendiler. 

Özel Kültür Okulları, bir eğitim ve öğretim yılını daha başarılı bir şekilde geride bırakmanın haklı mutluluğunu yaşıyor. Ovaakça Kampusu’nde gerçekleştirilen yıl sonu mezuniyet törenine katılan veli ve öğrencilere seslenen Kültür Okulları Eğitim Koordinatörü Zafer Bulut, eğitim alanında Bursa’nın bir numarası haline geldiklerini ve öğrencilerinin sınavlardan elde ettikleri yüksek başarılar ile kendilerine bu gururu yaşatmaya devam ettiklerini söyledi. 

Rakipleri ile aralarındaki mesafeyi iyice açtıklarını belirten Bulut, “Kültür Okulları, eğitim alanında artık rakip tanımamaktadır. Diğer kurumlar ile aramızdaki mesafeler iyice büyüdü. Bizim size daha iyi eğitim verebilmemiz için kendimizden başka yarışacağımız rakibimiz yok” dedi. 

406 olan okul ortalamasını 450’lere çıkardıklarını vurgulayan Bulut, böylesine büyük bir başarının mimarı olan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti. 

Eğlencenin ilerleyen saatlerinde No Name isimli grubun söylediği şarkılarla coşan öğrenciler, karne ve diplomalarını sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar. Dönem birincisi Ozan Altınlüleci’nin kütüğe çivi çakmasının ardından keplerini havaya atan Kültür’lü öğrencilerin keyiflerine diyecek yoktu. Muhteşem yıl sonu kutlamasının finalinde ise havai fişek gösterisi yapıldı.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 17:06:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?