7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kulüpler Birliği'nden Canaydın'a ziyaret

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım, bazı kulüp başkanlarıyla birlikte Galatasaray Kulübü ve Kulüpler Birliği eski Başkanı Özhan Canaydın'ı Bursa'da ziyaret etti.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile Fenerbahçeli yöneticiler Mahmut Uslu, Şekip Mosturoğlu ve Ali Yıldırım, Özhan Canaydın'a ziyarette bulundu. Bursaspor Kulübü İbrahim Yazıcı tarafından daha sonra Yıldırım ve Canaydın ile diğer yöneticilere yemek verdi.

Canaydın ve kulüp başkanları Botanik Park'ta İskender kebap yerken, yemekte, eski bakanlardan Bursalı işadamı Cavit Çağlar ile Özhan Canaydın'ın oğlu Murat Canaydın da bulundu. Özhan Canaydın, yaptığı açıklamada, birlik yöneticilerinin eski başkanlarına nezaket ziyaretinde bulunduğunu bildirdi.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın kendilerini yemekte ağırladığını belirten Canaydın, ''Kulüpler Birliği Başkanı burada, Kayserispor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor başkanları, Fenerbahçeli kardeşlerim, sayın bakanım burada. İnşallah bu huzur lig bitene kadar devam eder'' ifadelerini kullandı.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 18:21:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?