7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Küpe takan gence meydan dayağı

Bursa'da küpe takan bir genç kendisini uyaran 4 kişi tarafından tekme tokat dövülerek hastanelik oldu. Burnu şişen ve yüzünde izler oluşan genç diğer kulağını da deldirip küpe takacağını söyledi. Polis, olayla ilgili zanlıları gözaltına aldı. 

Alınan bilgiye göre, olay kent merkezinde öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre bir büfede motorlu kurye olarak çalışan ve küpe takan Onur Uslu (20) mahallenin gençleri tarafından küpe takmaması için sözlü taciz edilerek uyarıldı. Uyarılara kulak asmayan Uslu, işyerine geldiğinde kendisini bekleyen kişileri gördü. Uslu ile zanlılar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Zanlılar, kurye genci tekme tokat döverek hastanelik etti. Burnu şişen ve yüzünde yaralar oluşan Onur Uslu, polis ekipleri arayarak şikayetçi oldu. Olayın ardından kaçan zanlılardan A.N. (20), H.Ö. (21), G.N. (20), R.G.O. (21) gözaltına alındı. 

Servisten gelirken zanlılar tarafından küfür edilerek uyarıldığını ifade eden Onur Uslu, "Bana 'Kulağındaki küpe ne. Çıkar onu' diyerek laf attılar. Bir süre sonra küfür etmeye başladılar. Benim de zoruma gidince karşılık verdim. Daha sonra işyerime geldiğimde beni bekleyen kalabalık bir grup gördüm. Motordan indiğim gibi üzerime saldırdılar. Ben de karşılık verdim ama kalabalıktılar. İsterse 30 kişi gelsinler. Şimdi diğer kulağımı da deldirip oraya da küpe takacağım. Bana kimse karışamaz. Dayak yediğim için kimseden sinmeyeceğim" dedi. 

İş yerinin İşletme Müdürü Mesut Özdek ise 11 yaşındaki çocuğunun da küpe taktığını ifade ederek, "Yeğenime kalabalık bir grubun saldırdığını görünce hemen dışarı çıktım. Ama olay bitmişti. Böyle bir şey olamaz" diye konuştu. 

Gözaltına alınan 4 zanlının bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2008 Perşembe 14:54:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?