7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Kurtar: Zor maç olacak

Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Beşiktaş maçında bazı önlemler alacağını belirterek, kazanmak için golü de düşüneceklerini söyledi.

Bursaspor, hafta sonu sahasında ağırlayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Özlüce Tesisleri'nde sabah yapılan 45 dakikalık antrenmanda Ankaragücü ile yapılan kupa maçında forma giyen oyuncular jenerasyon çalışması ve düz koşu yaptı.

Maçta görev almayan futbolcular, sabah antrenmanına katılmazken, akşam yapılacak antrenmanda Beşiktaş maçının taktik provası yapılacağı açıklandı. Sakat futbolcuların çokluğundan yakınan Güvenç Kurtar, imkanları doğrultusunda sahaya en iyi kadro ile çıkacaklarını belirtti.

Beşiktaş maçının önemini bildiklerini ifade eden Kurtar, "Hemen Beşiktaş maçının hazırlıklarına ara vermeden başladık. Beşiktaş, iyi bir takım ve çok fazla gol pozisyonuna giriyorlar. Sakat futbolcularımız olan Mustafa Sarp ve Bekir Ozan hazır hale geldi. İki maçta iyi bir çıkış yapan Yenal'ın kart cezalısı olması dolayısıyla oynayamayacak olması biraz üzdü. Volkan ve Veli'nin kasığında sertleşme var. Geldiğimden bu yana sakat futbolcuların çokluğundan dolayı takım olarak bir araya gelip çalışamadık. Genç oyuncularımız verdiğimiz görevi yapmaya gayret ediyor. Kupa maçında Özgür ve Halil iyi mücadele etti. Beşiktaş maçı özel bir maç ve galip gelmek istiyoruz. Futbolcularıma güveniyorum, taraftarımızın desteğiyle iyi bir sonuç alacağız" dedi.

Beşiktaş'ı izlediğini ve bazı tedbirler alacağını kaydeden Kurtar, "İyi golcüleri var. Bazı önlemlerimiz olacak ama bunun yanında golü de düşüneceğiz. Çünkü galip gelmemiz gereken bir maç. Bizim açımızdan zor maç olacak" şeklinde konuştu.

Sıkıntılı kadro ile iki maç oynadıklarını ve bir galibiyet ile bir de beraberlik aldıklarını söyleyen Kurtar, sakatların düzelmesiyle iyi sonuçlar alacaklarını ifade etti. Kurtar, Beşiktaş ile Bursaspor arasındaki gerginliğin kendisini ilgilendirmediğini, teknik konular üzerinde durduğunu da sözlerine ekledi.

Bu arada, kulüp doktorunun yaptığı açıklamaya göre Volkan'ın sol, Veli'nin de sağ kasığında zorlanma olduğu durumlarının maç saati netlik kazanacağı öğrenildi. Mustafa Sarp ve Bekir Ozan'ın oynayabilecek duruma geldiklerini belirten doktorlar, Almanya'da bulunan Krita'nın da birkaç hafta içerisinde takımla çalışmalara başlayacağını açıkladı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 23:30:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?