7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Maç bileti izdihamı!

Bursa'da Pazar günü oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde binlerce taraftar bilet alabilmek için stadyum civarında izdihama sebep oldu.

Bilet gişeleri önünde sabahlayan fanatik taraftarlar, iki kulüp arasındaki gerginliğin bitmesi için önce Beşiktaş'ın adım atmasını isterken, Bursa'da oynanacak maçı Yeşil-beyazlı takımın yeneceğini ifade ettiler.

Bursaspor taraftarları bilet satışı internetten yapılmadığı için sabah erken saatlerde yüzlerce metre kuyruk oluşturdu. Bazı taraftarlar stat civarında sabahlarken, kimileri de sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sıraya girdiler.

Bursaspor Amigosu Fikret Yorgun, Beşiktaş ile Bursa arasındaki buzların eriyebileceğini ancak kendilerinin ilk adımı attığını hatırlatarak, "Biz adım attık ancak onlar bizi tahrik etti. Geçen sene Bursa'daki maçta Beşiktaş Kulübü Başkanı VIP'te oturmadı, tribünlerde oturdu. Seyirciyi tahrik ettiler. 'Ruhumuz yeter" pankartı açtılar. Adana'da futbolcularımıza saldırdılar. Bu olayların bitmesini istiyoruz. Beşiktaş taraftarı Bursa'ya gelsin biz de İnönü'ye gidelim" diye konuştu.

Bir bayan taraftar ise bilet satışının internetten yapılmadığı için sıkıntı yaşandığını kaydetti. Fanatik taraftarlardan Mesut Neiş de, "Beşiktaşlılar buraya gelemez. Ama biz Adana'ya gittik. Onları çayıyla, çorbasıyla, bedava biletiyle burada ağırlarız" şeklinde konuştu. Kapalı ve açık kale arkası biletler 22 YTL, maraton ve yeni maraton biletleri 33 YTL, kapalı tribün biletleri 110 YTL'den satış yapılırken, Bursa doğumlu olmayanlara nüfus cüzdanları kontrol edilerek bilet satışı yapılmadı. Satışlar
esnasında bir kişi en fazla 2 bilet satın alabildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 12:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Kerem Misir IP: 81.214.222.xxx Tarih : 14.11.2008 13:50:28

KArdesLerımızın de dediği gibi bize iLk adımı bşiktaşLıLAr Atsn demıyorum , atacakLAr..