8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Maç biletleri satışta

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının biletleri satışa çıktı.


Bursaspor Basın Sözcüsü Mehmet Çavuşoğlu, Galatasaray maçı biletlerinin satışa çıktığını bugün ve yarın Atatürk Stadı'ndaki gişelerden taraftarların maçın biletlerini alabileceğini açıkladı. Biletix internet sitesi ve çağrı merkezlerinden bu maç için bilet satışı yapılmayacağının altını çizen Çavuşoğlu, gişelerden bir kişinin en fazla 2 adet bilet alabileceğini söyledi. Mehmet Çavuşoğlu, ayrıca 10 yaşına kadar olan çocukların ebeveynleri ile birlikte stadyuma ücretsiz alınacağını söyledi.


Zorlu karşılaşmanın bilet fiyatları şöyle: VİP A-B: 165 YTL, VİP C: 110 YTL, Kapalı A-B-C: 110 YTL, Maraton ve Yeni Maraton: 33 YTL, Kapalı Kale Arkası: 22 YTL, Açık Kale Arkası: 22 YTL, Misafir Tribün: 22 YTL"

Öte yandan misafir tribün biletlerinin 5 Ekim 2008 Pazar günü saat 10:00 ile 18:00 saatleri arasında Kapalı Spor Salonu tarafında bulunan gişeden satışa çıkacağı bildirildi. Kombine bilet satışlarının Galatasaray maçı bilet basımı nedeniyle bu hafta geçici olarak durdurulduğu açıklandı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 15:54:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?