7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Maganda kurşunu kulağına isabet etti

BURSA'da Galatasaray- Olympiakos maçı sırasında atılan golden sonra havaya tabancayla ateş açan kimliği belirlenemeyen bir kişi, 27 yaşındaki Aşkın Öztürk'ün kulağından yaralanmasına neden oldu.

Dün gece, UEFA Kupası 2'nci Tur (B) Grubu'nda Galatasaray- Olympiakos maçının oynandığı sırada Yunusemre Mahallesi Kırcı Sokak'ta bulunan bir yakınının kahvesinin önünde arkadaşlarıyla oturan Aşkın Öztürk, Galatasaray'ın golünün ardından kulağında bir ağrı hissetti. Kulağının arkasından kan geldiğini fark eden Öztürk, arkadaşları tarafından Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan muayenede Öztürk'ün sol kulak memesine bir tabanca mermisi isabet ettiği ve bu yüzden sol kulakta delik oluştuğu bildirildi.

Olayı ucuz atlatan Öztürk, gerekli tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildi. Öztürk, “Arkadaşlarımla kahvenin önünde beklerken birden kulağımda bir sıcaklık hissettim. Kulağımdan kan geldiğini fark edince arkadaşlarım beni hastaneye götürdüler. Hastanede kulağıma bir merminin isabet ettiğini öğrendim. Eğer kurşun birkaç santim daha aşağıya gelseydi şah damarına isabet edebilirdi” dedi.
Yetkililer, yaralanma olayın gol sevincini havaya ateş ederek yaşayan birisi tarafından gerçekleştirildiğinin sanıldığını kaydederken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 16:26:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?