7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Mantılar kıyafet olacak

Bursa'da Osmangazi Belediyesi Mantı Evi'nde yapılan mantı, baklava, börek gibi hamur işi ürünlerin satışından elde edilen gelirle 2 bin 500 yoksul aileye kıyafet dağıtılacak. 

Elmasbahçeler Kültür Merkezi bünyesinde bulunan Mantı Evi'nde 5 ayda yapılarak satılan hamur işi ürünlerden 6 bin YTL gelir elde edildi. Yılda 4 defa kıyafet dağıtımı yapılan sevgi mağazasında, elde edilen gelirle kayıtlı olan 2 bin 500 yoksul aileye kıyafet dağıtılacak. Mantı Evi'ni ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılan işlerin tamamen gönüllü kişiler tarafından yürütüldüğünü belirterek, yapılan yardımlar hakkında bilgi verdi. Elde edilen gelirlerle yoksul ailelere kıyafet ve çeşitli yardımlar yapıldığını ifade eden Altepe, emeğe geçen herkese teşekkür etti. 

Başkan Altepe Mantı Evi'nde gönüllü hanımlarla bir araya gelerek, mantı yaptı. Altepe daha sonra sevgi mağazasına geçerek, kayıtlı olan yoksul ailelere yapılacak giyisi yardımını başlattı. Küçük çocuklarla yakından ilgilenen Altepe, miniklere giyisilerini kendi elleriyle teslim etti. Aileler ise Başkan Altepe'ye yardımlarından dolayı teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2008 Salı 15:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?