7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Melisa, Bakan Çelik'i şaşırttı

Bursa'da Artvin'in kurtuluşunun 87. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen gecede, İstiklal Marşı'nın tamamını ezbere okuyan 4 yaşındaki Melisa Topal, programa katılan Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'i oldukça şaşırttı.

Bakan Çelik, öperek kutladığı minik Melisa'ya plaket verdi.
Okul açılışı ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bursa'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, AK Parti İl Başkanlığı'nda partililer ile bir araya geldi. Bursa'ya övgüler yağdıran Bakan Çelik, Bursa'nın Türkiye'nin özeti niteliğinde olduğunu belirtti.

Daha sonra Bursa Eğitim Geliştirme Vakfı'nı ziyaret eden Bakan Çelik, yapılan çalışmaları izleyerek, kursiyerler ile sohbet etti. Daha sonra Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Bursa Artvinliler Gecesi'ne katılan Bakan Çelik, burada sevgi seliyle karşılaştı. Kürsüye gelerek kısa bir konuşma yapan Bakan Çelik, hemşehri derneklerinin önemine dikkat çekti. Bakan Çelik'in ardından sahneye çıkan 4 yaşındaki Melisa Topal, İstiklal Marşı'nın tümünü ezbere okudu. Küçük Melisa'yı dikkatle dinleyen Bakan Çelik duygulanırken, mısralarını tamamlayan Melisa'yı kucağına aldıktan sonra öperek kutladı. Bakan Çelik, Melisa'ya bir de plaket verdi.
Kızının 4 haftada İstiklal Marşı'nı ezberlediğini belirten baba Ömer Topal ise, kızıyla gurur duyduğunu ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 03:17:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?