7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Metin Çağlar da aday adayı

Bursa'da AK Parti'den Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Metin Çağlar, başvurusunu yaptı.

Metin Çağlar, düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti'den Osmangazi Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı. İlçe teşkilatında yapılan toplantıda aday adaylığı açıklamasını yapan Çağlar, başvuru dosyasını İlçe Başkanı Tahsin Kara'ya verdi.

29 Mart'ta AK Parti'nin kent yönetimlerinde yeni bir zafer kazanarak güçleneceğini ifade eden Metin Çağlar, "Bursa'ya baktığımızda yerel yönetimlerde geçmişle kıyaslanmayacak ölçüde hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. özellikle Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, yaptığı hizmetlerle birçok il belediyelerinin bile gıptayla baktığı bir yönetim tarzı sergilemiştir. 2 yıl boyunca başkan yardımcılığı ve 5 yıla yakındır da meclis üyeliği yaptığım Osmangazi'de, sayın Recep Altepe'den alacağım bayrağı daha yukarılara taşımaya hazırım. Bugüne kadar edindiğim bilgileri daha etkin bir şekilde kullanmak adına Osmangazi Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyorum" dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ise aday adaylığı başvurularının çokluğunun kendilerini memnun ettiğini belirterek, "Bu sağlıklı bir gelişme. Diğer partiler aday adayı bulamazken bu gelişme bizim partimize olan teveccühden geliyor. AK Parti toplumu kucaklayan bir yönetim tarzıyla herkesin güvendiği bir partidir" diye konuştu.

Kara, aday adaylığı başvuru süresinin genel merkezin kararı üzerine belediye başkanlığı aday adaylığı için 31 Aralık, meclis üyeliği için ise 16 Ocak 2009'a kadar uzatıldığını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 17:34:31
Güncelleme :19 Aralık 2008 Cuma 21:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?