7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Mikro kredi ile kendi işlerini kurdular

Kahramanmaraş'ta yapılan, 'Mikro kredi ile yoksulluğun azaltılması' konulu konferans öncesi, kendi işini kuran kadınların ürünlerinin sergilendiği bir fuar açıldı.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferansa Bursa'dan İl Özel İdaresi Bursa Mikrokredi Birimi çalışanları Zeynep Akçay ve Gülçin Altıntaş katıldı.

Konferanstan önce kültür merkezinin sergi salonunda Mikrokredi Ürünleri Fuarı'nın açılışı gerçekleştirildi. Projeden aldığı kredilerle kendi işlerini kuran kadın girişimcilerin ürünlerinin sergilediği fuarın açılışını, İstanbul milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır,
Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz birlikte yaptı. Açılışa katılan davetliler fuardaki stantlardan alışveriş yaptı.

Daha sonra açılan stantları ziyaret eden Aksu ve davetliler, burada işini kuran kadınların yaptıkları işler hakkında bilgi aldı. Projenin tanıtıldığı konferansın sonunda, katılımcılara sertifika ve plaket verildi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 12:24:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?