8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Milletvekili Kul'a coşkulu karşılama

TBMM'de geçen salı günü kalp krizi geçiren AK Parti Bursa milletvekili Ali Kul, memleketinde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Emekli imam Ali Kul, arkadaşlarına, "Sağlığınızın kıymetini bilin, sigarayı bırakın, bol bol gülümseyin, eşe dosta şefkat gösterin" diye nasihat etti.

Ankara'da kalbine stent takıldıktan sonra bugün Bursa'ya gelen Ali Kul, yaklaşık 200 kişilik bir grup tarafından karşılandı. Kul'u; Kestel girişinde AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir ile çok sayıda partili alkışlarla karşıladı.

Ali Kul, "Gösterdiğimiz bu yakın ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. İnsanız, etten, kemikten yaratılmışız. Meclis'te arzulamadığımız bir kalp krizi olayı yaşadık. Meclis'ten 15 dakikada hastaneye intikal ettik. 2 dakika sonrasında bir stent takıldı. Eğer 15 dakika geç kalsaydık dünyaya veda edecektik. 15 dakika içerisinde yeniden hayata dönmüş olduk. Son gazimizle töreni birlikte yapacaktık. Rabbim nasip etti. Bu arada hastaneye beni ziyarete gelen işadamı Faik Çelik de oturduğu yerde kalp krizi geçirdi.Ona da 4 stent takıldı. Onda kanama vardı. Onun durumu benden daha ciddiydi. Allah ona da şifalar versin" dedi.

Vatandaşların, "Yeniden doğdun", "Aramıza hoş geldin" sloganları üzerine Ali Kul, "Mensubu olduğumuz partimizin bir sloganı var. 'Durmak yok, yola devam' diyorum. Allah hepinize sağlık versin.Sağlığınızın kıymetini bilin. Sigara içenler bıraksın. Sigara, asfalta dökülen moloza, taşa benziyor. Sağlığın karşılığı yok. Onun için sağlığınızın kıymetini bilin. Bol bol gülümseyin. Eşe dosta şefkat, merhamet gösterin" diye tavsiyelerde bulundu. Kul, 'Sigara içmeyin' deyince gülenlere, "Samimi söylüyorum, gülmeyin" diye de ikazda bulundu.

AK Parti Bursa milletvekili Ali Kul, kendisi için kesilmek istenen koyunu da affederek hayır kurumuna bağışlanmasını istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 18:32:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?