8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Milletvekillerinden gol şov

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Dikkaldırım'da 600 bin YTL'ye yaptırılan semt sahası, milletvekillerinin de katıldığı törenle hizmete açıldı. Spor sahasını faaliyete açan milletvekilleri, penaltı şov yaptı. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bursa'nın geleceğini inşa ettiklerini, bir yandan acil sorunları çözerken, diğer yandan da Bursa'ya vizyon kazandıran projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi. İnsan odaklı hizmet anlayışını benimsediklerini, gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için sportif ve sosyal donatı imkanları sağladıklarını anlatan Şahin, "Biz bir ekibiz. Eğer başarı varsa bakanından milletvekiline, belediye başkanından mahalle temsilcilerine kadar herkesin bunda imzası vardır. Ben kendime pay çıkarmıyorum. Biz ekip halinde başarıyı, zaferi ve mutluluğu yakalıyoruz" dedi. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin, Bursaspor'a kazandırdıkları Özlüce Tesisleri'nin yanı sıra; gençlerin toz toprak içinde spor etkinliği yapmasının önüne geçmek için Zafer, Arabayatağı, Bağlarbaşı, Fidyezıkızık, Gürsu ve Kestel ve son olarak Dikkaldırım'da semt sahaları açtıklarını kaydederek, "Biz Bursa'nın geleceğini inşa ediyoruz. Gelecekte yeni olan bugün Bursa'da olsun istiyoruz. Onun için gece gündüz yeni projeler için çalışıyoruz" diye konuştu. 

Ak Parti Bursa milletvekili Mehmet Emin Tutan da 5 yılda geçmiş dönemde yapılanların toplamından çok daha fazla hizmet sunduklarını kaydederek, "Ancak bunun halka anlatımını yeterince yapamıyoruz. Bunu halkla paylaşmalıyız. Daha iyi tanıtım yapmalıyız" diye konuştu. 

Dikkaldırım Mahalle Muhtarı ve Hüdavendigar Spor Başkanı Asım Akça, Başkan Hikmet Şahin'e bir teşekkür plaketi verdi. 

Daha sonra; Bursa milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Emin Tutan, Sedat Kızılcıklı, Ali Kul, Ali Koyuncu, Mehmet Emin Tutan, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe hep birlikte açılış kurdelesini kesti.
Açılışta Bursa milletvekilleri spor kulübünün kalecisine penaltı atışı yaptı. Başkan Hikmet Şahin ve Bursa milletvekilleri penaltıyı gole çevirirken, spor kulübünün yöneticilerinin kaleciye yaptığı, "Şutları yakalarsan bir daha yatırım gelmez" uyarısı dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 15:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?