7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Milli Piyango biletlerine yoğun ilgi

Bursalılar yaşanan kriz döneminde yılbaşı özel çekilişindeki 25 milyon YTL'lik büyük ikramiyenin hayaliyle milli piyango biletlerine akın etti.

Yaklaşan yılbaşı öncesi Bursa'da milli piyango biletleri vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Küresel krizin yaşandığı bugünlerde yılbaşı özel çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye 144 milyon YTL olarak belirlenirken, 25 milyon YTL'lik büyük ikramiye vatandaşın biletlere olan ilgisini artırdı.

Tam 24, yarım 12 ve çeyrek 6 YTL olarak satışa sunulan milli piyango biletleri, Bursa'daki seyyar ve gişe bayiilerinde tükendi. Yeni seri biletlerin en kısa zamanda geleceğini ifade eden Milli Piyango İdaresi Bursa Şubesi yetkilileri, bu yıl biletlerin geçmiş yıllara oranla çok fazla ilgi gördüğünü belirtti.

Bursa'da satılan bilet miktarının promosyon biletlerinden dolayı tam olarak belirlenemediğini kaydeden yetkililer, sahte ve çalıntı bilet konusunda da vatandaşların dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Büyük ikramiyenin heyecanı ile bilet aldıklarını kaydeden vatandaşlar, talih kuşunun gerçekten ihtiyacı olanlara konması temennisinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2008 Salı 11:25:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?