7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Minderde Büyükşehir tuş yaptı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü güreşçilerinin bulunduğu Türkiye Güreş Milli Takımı, Mudanya’da yapılan ‘6. Uluslararası Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda” şampiyon oldu. 

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün güreşçileri, Mudanya’da 22-23 Kasım tarihlerinde yapılan ‘6. Uluslararası Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda kazandıkları kupayı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Muammer Subaşı’ya armağan etti. Kulüp Müdürü Mahmut Turunç’un sunduğu kupayı gururla alan Subaşı, genç sporculara başarılarından dolayı teşekkür etti. 

Subaşı, Özbekistan, Azerbaycan, Bulgaristan ve Gürcistan’ın sporcularının da katıldığı turnuvada Büyükşehir Belediyespor olarak 16 güreşçi ile Milli Takıma güç kattıklarını ve 11 güreşçinin madalya kazandığını söyledi. 

Beş ülke arasından Türkiye’nin şampiyon olduğu ‘6. Uluslararası Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda kazandıkları madalyalarla, Belediyespor güreşçilerinin Bursa’nın göğsünü kabarttığını söyleyen Subaşı, “Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana spora ve sporcuya her zaman destek verdik, desteklerimizi sürdürmeye kararlıyız. Güreşçilerimiz, Mudanya’da yapılan turnuvada önemli başarılar elde ettiler. Bize düşen görev de sporcularımızın başarılarını ödüllendirmektir” diye konuştu. 

Büyükşehir Belediyespor’un başarılarının artarak devam edeceğine inandığını söyleyen Subaşı, turnuvada ikinci olan Ahmet Uçar, Burak Aras, Muhammed Gür ve Samet Ateş ile üçüncülük madalyası kazanan Barış Kaya, Numan Yıldırım, Emrullah Bayaramusta, Sercan Sarıkaya, Tayfun Demirci, Y. Emre Aslan ve Mehmet Kaya’yı tebrik ederek, sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2008 Perşembe 20:14:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?