7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Minik Ebru'ya Antalyaspor sahip çıktı

Maganda bir taraftar tarafından atılan taş ile yaralanan ve kör olma tehlikesi ile karşı karşıya kalan minik Ebru'ya Antalyaspor Kulübü sahip çıktı. 

Hafta sonu oynanan Bursaspor-Antalyaspor maçını izlemek üzere Bursa'ya gelen kırmızı beyazlı taraftarlar, İnegöl ilçesi yakınlarında bir benzin istasyonunda mola verdi. Fanatik taraftarlardan bazıları yoldan geçen Bursa plakalı araçlara taş atmaya başladı. Taşlardan biri, Domaniç'ten gelip Bursa'ya gitmekte olan Şerif Ali Kermen yönetimindeki 16 J 8723 plakalı otomobilin arka koltuğunda oturan 9 yaşındaki Ebru Kermen'e isabet etti. Otistik olduğu belirtilen küçük Ebru, sol gözüne isabet eden taş nedeniyle yaralandı. 

Annesi Fatma Kermen ve babası Şerif Ali Kermen tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ebru, yapılan ilk müdahalenin ardından ameliyata alındı. Doktorlar, 2 saat süren ameliyatın ardından küçük kızın sol gözünde yüzde 90 oranında görme kaybı oluştuğunu açıkladı. 

Olayın ardından harekete geçen Antalyaspor Kulübü minik Ebru'nun tüm tedavi masraflarını üstlerenek başka bir hastaneye sevkini sağladı. Göz Nuru Vakfı Hastanesi'ne sevk edilerek tedavisine devam edilecek Ebru'dan sevindirici bir haber geldi. Minik kızın görmesine engel olacak bir durumun olmadığını belirten Hastane Başhekimi Osman Seyrek, "İnegöl Devlet Hastanesi'nde devam eden tedavi sürecinin ardından Antalyaspor Kulübü minik kızımızın tedavi masraflarını üstlerenek hastanemize kaldırılmasını uygun gördü. Bizimde burada yaptığımız incelemeler sonucu Ebru'nun görmesini engelleyecek bir problemin olmadığını gördük" diye konuştu.

"ŞİFO MEHMET İMZALI 16 NUMARALI ANTALYASPOR FORMASI HEDİYE EDİLDİ" 

Göz Nuru Vakfı Hastanesi'nde tedavi gören Ebru Kermen'e adının yazılı olduğu 16 numaralı forma hediye edildi. Teknik Direktör Mehmet Özdilek tarafından imzalanan ve üzerine "Geçmiş olsun" dilekleri yazılan forma ve atkı minik Ebru'ya hediye edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 12:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?