7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Miniklerden anlamlı kampanya

Bursa'da, Özel Kültür Okulları öğrencileri tarafından yapılan tablolar, Mehmetçik Vakfı yararına satışa sunuldu. 

Özel Bursa Kültür Okulları öğrencilerinin ellerinden çıkan tablolar çok sayıda velinin bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda satışa sunuldu. 'Kültür'lü öğrencilerin hazırladığı resimler veliler tarafından ilgi gördü. Yaklaşık 30 tablonun sergilendiği toplantıda tabloların neredeyse tamamı satıldı. Toplantıya Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rıfat Koca ve üyeleri de katıldı. 

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rıfat Koca, Türkiye Cumhuriyeti'nin kolay kurulmadığını dile getirdi. Gaziler olarak böylesi anlamlı bir kampanya düzenledikleri için Özel Bursa Kültür Okulu öğretmen ve öğrencilerini kutlayan Koca, "Mehmetçik Vakfı'na yapılan her bağış, gazilerimize gidiyor. Gazilerimiz, bu vatanda insanlarımız rahat ve özgür yaşasınlar diye bizler için büyük fedakarlıklar yaptı. Bu anlamlı kampanyaya emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi. 

Sergideki tüm fotoğrafların Kültür Okulları öğrencilerinin el emeği olduğunun altını çizen Nilüfer Kültür Okulları Müdür Yardımcısı Zübeyde Yeter de Mehmetçik Vakfı'na ufak da olsa katkıda bulunmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2008 Salı 10:02:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?