8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Mirkelam'lı final

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, Mirkelam'ın konseriyle sona erdi.


Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı, yaz boyunca 2 bin öğrenciye kapılarını açtı. Haziran ayından bu yana 10’ar günlük 5 dönemde düzenlenen kampın Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılan final gecesinde kampçı gençler coştu. İpek Tanrıyar’ın sunuculuğunu yaptığı gece renkli görüntülere sahne oldu.


BURFAŞ Genel Müdürü ve Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı Koordinatörü İbrahim Er, kampın Bursa ve hatta ülke sınırlarını aştığını belirterek, “Bu yıl 8.’sini gerçekleştirdiğimiz kampımızda Bursa’nın yanı sıra Diyarbakırlı, Dubaili ve Saray Bosnalı gençlerimizi ağırladık” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Recai Ekmekçi, gecede yaptığı konuşmada, kampın sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerinden olduğuna işaret etti.
Gençlerin eğlenceli anlar yaşadığı final gecesinde kent gönüllüsü öğrenciler, halk dansları, modern dans ve animasyon gösterileriyle izleyicilerden büyük alkış topladı. Kent Gönüllüleri Gençlik Kampı'nın final gecesinde, müzik dünyasında adını ‘koşan adam’ olarak duyuran Mirkelam sahneye çıktı. Mirkelam, sevilen şarkılarını öğrenciler ve aileleri için seslendirdi. Şarkılarını kampçı korosu eşliğinde söyleyen Mirkelam, hareketli şarkılarında sevenlerini oynattı.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 14:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?