7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

MOBESE projesi AirTies'a emanet

AirTies, Bursa'nın Keles ilçesinde 4 kamera ile 512 noktayı denetleyebilen MOBESE sistemini, WOB-201 ürünleri ile Emniyet Müdürlüğü denetimine taşıdı. 

Kablosuz ağlar ve genişbant internet erişimi konusunda ürünler geliştiren AirTies, bayii Teknomax ile birlikte, Keles ilçesinde 512 noktayı denetleyebilen MOBESE sistemini İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün denetimine taşıdı. 

Tamamlanan proje kapsamında, ilçenin stratejik noktalarından toplanan veriler merkeze hızlı, güvenli ve pratik bir şekilde transfer edilerek, ilçenin güvenliği için esas olan veriler kayıt altına alınıyor. AirTies Distribütör ve İş Ortağı Satış Müdürü Evrim Önk proje ile ilgili olarak, "Bursa hedef şehirlerimizden biri olduğundan, gerçekleştirilen bu proje bizim için çok önemli. Kablosuz veri aktarımı ile, Keles İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne uzaklıkları yaklaşık 400 ile 1200 metre mesafelerdeki çeşitli konumlara yerleştirilen WOB-201'ler yardımıyla görüntü transferi gerçekleştirilerek MOBESE sistemi oluşturuldu. Proje ile çok kalabalık meydanların izlenmesinden, araçların plakalarının detaylı takip edilebilmesine kadar önemli uygulamalar gerçekleştirilebiliyor. Kameraların görüntüleri 24 saat boyunca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından izlenerek ilçenin güvenliği sağlanabilmektedir." şeklinde görüşlerini bildirdi. 

Projeyi gerçekleştiren Teknomax firmasından Murat Turhan, "Keles ilçesi yıldırım düşmelerinin çok sık yaşandığı bir bölge ve gerçek anlamda bu tür durumlarda zarar görmeyecek bir ürüne ihtiyacımız vardı. Proje kapsamında WOB-201 ürünlerinin kurulumu sonrasında, yıldırım düşmelerine rağmen sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmeleri seçimimizin doğru olduğunu kanıtladı. AirTies ürünlerinde bulunan WPA2 güvenlik protokolü sayesinde sorunsuz bir şekilde görüntü aktarımını gerçekleştirdik. AirTies ile oluşturduğumuz bu işbirliği sayesinde, Keles Emniyet Müdürlüğü ihtiyaçlarına uygun başarılı bir proje gerçekleştirebildik" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 13:18:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?