7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Modern hayvan pazarı açılıyor

Yıldırım Belediyesi'nce İsabey Mahallesi’ne yaptırılan modern hayvan pazarının 7 Ağustos’ta açılacağı bildirildi. 

Yıldırım Belediyesi , akıllı bütçe yönetimi ile gerçekleştirdiği projelerinden bir yenisini daha Bursa Kasaplar Odası ile birlikte gerçekleştiriyor. İsabey Mahallesi’ne yaptırılan ve Bursa’da Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’ndan onaylı tek hayvan pazarı olan hayvan pazarı, Türkiye'ye örnek olacak. Her hafta perşembe günleri kurulacak hayvan pazarının hemen yanına modern kesim yeri de yapıldı. 

Hayvan satıcılarını ve Bursalıları son derece memnun edecek olan hayvan pazarı ile sokak ortalarındaki kirli görüntüler ortadan kalkacak. Bursa’nın profesyonel anlamda hijyen kurallarına uygun çok büyük bir eksiği kapanmış olacak. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 7 Ağustos günü açılacak olan hayvan pazarının Bursa'ya yakışan modern bir pazar yeri olacağını belirtti. Keskin,
“Yıldırım Belediyesi olarak akıllı bütçe yönetimi ile bir çok belediyenin örnek alacağı projeler üretiyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile birlikte başardığımız çalışmalar çok sayıda belediyelere örnek. Birlik ve beraberlik içinde ilçemize büyük hizmetler kazandırdık. İsabey Hayvan Pazarı bunlardan sadece biri. Bunun örnekleri belediyemizde çok. Bütçemize bütçe katarak Yıldırım’ın daha çok hizmet almasını sağlıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile birlikte, şeffaf yönetim anlayışının en güzel örneklerini sergiliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 17:00:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?