7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Mudanya Yolu trafiğe kapatılacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Filament Köprülüğü Kavşağı'nın ikinci etap inşaatı sebebiyle Mudanya Yolu, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri farklı saatlerde trafiğe kapatılacak. 

Bursa'nın yıllardır beklediği ulaşım yatırımlarından biri olan Filament Kavşağı'nın ikinci etap çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ata Bulvarı ile Hamitler Mahallesi'ni birbirine bağlayan, Hamitler Mahallesi'nden ise Organize Sanayi Bölgesi ve Mudanya Yolu'na geçişi sağlayacak olan Filament Köprülü Kavşağı ikinci etap inşaatında köprünün, Bursaray güzergahıyla ilgili bağlantılarına geçildi. 

Çalışmalar kapsamında ana yol üzerindeki prefabrik kirişlerin montajının yapılması için Mudanya Yolu, Bursa-Mudanya istikameti 8 Ağustos Cuma akşamı saat 22.00'dan 9 Ağustos Cumartesi günü saat 12.00'a kadar trafiğe kapatılacak. Aynı işlem diğer şeritte ise 10 Ağustos Pazar günü yapılacak. Mudanya Yolu'nun, Mudanya-Bursa istikameti 10 Ağustos Pazar günü sabah saat 07.00'dan gece 24.00'a kadar trafiğe kapalı kalacak. 

Yetkililer, Mudanya Yolu'nun trafiğe kapalı olduğu süreçlerde, sürücüleri alternatif güzergahları kullanmaları konusunda uyarırken, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını ve olası bir aksaklık durumunda 155 polis imdat hattına bildirmelerini istedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 19:18:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?