8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Mudanya'da Grup 84 konseri

Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Güzelyalı Belediyesi'nin Zafer Haftası dolayısıyla organize ettiği şenliklerde Grup 84 rock konseri konser verdi. 

3 gün sürecek olan Zafer Haftası Şenlikleri, Grup 84 konseri ile başladı. Yat limanında sahne alan ünlü Rock grubu, sevilen şarkılarını Güzelyalılılar için seslendirdi. "Ölürüm Hasretinle" parçası ile müzik piyasasına kendini gösteren Ankaralı grup vatandaşları coşturdu. 

Gitarda Erdem Ocak'ın, bas gitarda Okan Özen'in, davulda ise Serter Karadeniz'in olduğu grubun solistliğini Tuna Velibaşoğlu yaparken, grup üyeleri Güzelyalılılarla buluşmaktan büyük keyif aldıklarını belirtti. 

Gece sonunda Güzelyalı Belediye Başkanı Selçuk Mutlu, Zafer Haftası Şenlikleri'nin aynı zamanda belde halkı için yaza veda niteliği taşıdığını belirterek, grup üyelerine plaket takdim etti. Belde halkını 30 Ağustos Cumartesi akşamı aynı yerde Şahsenem konserine, 31 Ağustos Pazar akşamı ise geçen nisan ayında Şırnak'ta şehit olan binbaşı Ercüment Türkmen'in adını yaşatacak olan Beyazkayalar'daki meydanın açılışına davet eden Mutlu, "Herkesi bizimle birlikte omuz omuza eğlenceye ve düzenlediğimiz açılış programlarına bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 11:58:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bnsu IP: 85.103.182.xxx Tarih : 31.08.2008 14:57:51

bende o konserde vardım çok güzeldi,bütün güzel şarkılarını seslendirdiler...tuna özellikle süperdi.