7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Müebbet hapsi istendi

Bursa'da, amcası kaçırdığı dini nikahlı eşinin yakınları tarafından öldürülünce eşini intikam için sokak ortasında vurduğu iddia edilen 4 çocuk babası sanığın müebbet hapsi istendi.

4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "adam öldürmek" suçundan müebbet hapsi istenen C.Ö. (27), tekrar hakim karşısına çıktı. Öldürülen Kimya Kırbıyık'ın müşteki olarak duruşmaya katılan babaannesi G.K. can güvenliğinin olmadığını dilekçeyle savcılığa belirttiği için bugünkü duruşmada olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Duruşma öncesinde jandarmanın eşlik ettiği babaanne G.K., mahkemede öldürme olayını görmediğini ifade ederek, "Sanık en ağır ceza ile cezalandırılsın. Davaya müdahil olarak katılmak istiyorum. Ondan şikayetçiyim" dedi.

Bu arada mütalaasını veren savcı, sanığın "adam öldürmek" suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmasını isterken, indirim maddelerinden hiçbirini uygulamadı. Dava, sanık avukatının savunmasını hazırlaması için ertelendi.

Öte yandan kız kaçıran sanığın amcası Şaban Özçimen'i yerlerini söylemediği için öldürdükleri iddia edilen babayla birlikte 2 kişi hakkında da müebbet hapis talebiyle dava açılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 13:00:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?